Skip to the content
Zomaar lekker

liefde voor eten

  • Home
  • Over ons
    • Privacy Policy
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Lunch
    • Hoofdgerechten
    • Bijgerechten
    • Pasta
    • Nagerechten
    • Drankjes
    • Tussendoortjes
    • Snel
  • Reizen
    • Europa
      • België
      • Nederland
      • Frankrijk
    • Thailand
  • Over eten
    • Tips
    • Reviews
  • Belgian recipes
Menu

Nagerechten

  • Amandeltaart met aalbessen
  • Amarula bananabread uit de blender
  • Banana pancakes
  • Blueberry Cheesecake
  • Chocolade-Sinaasappelcupcakes
  • Chocoladekoekjes
  • De allerlekkerste vegan mango chocoladecake
  • Feestelijke sinaasappelkoekjes
  • Fluwelen frambozenmousse
  • Frambozen-chiapudding
  • Frisse citroencake met ricotta
  • Gebakken banaantjes met kaneel
  • Healthy bananabread met noten, chiazaad en cranberries
  • Hemelsfrisse citroentaart
  • Italiaanse abrikozencake
  • Kaneelmuffins
  • Koekjestaart – de enige échte
  • Kokosijsjes met vers fruit
  • Kwarktaart met rode vruchten
  • Luchtige kokosmakronen
  • Mascarpone marmercake
  • Overvolle cake
  • Parmezaankoekjes
  • Plaatcake met peren
  • Plattekaastaart met mango en perzik
  • regenboogcake
  • Rode bessencake
  • Sachertorte
  • Smeuïge advocaat
  • Tropische bananencake
  • Walnotentaart met blauwe bessen
  • Winterse cranberrytaart
  • zoete aardappelmuffins met cranberry’s

WELKOM

Leuk dat je langskomt!

Wij zijn Betty, Silvy en Tim. Drie foodies die houden van koken. Wij vinden dat lekker eten maken echt niet moeilijk hoeft te zijn, en delen graag onze lievelingsrecepten met jou.

Laat zeker een berichtje achter als je een recept hebt geprobeerd.

Geniet van het leven!

INSTAGRAM

zomaarlekker.be

Ochtendstond, geef mij maar bananenpannenkoeken in Ochtendstond, geef mij maar bananenpannenkoeken in mijn mond 😁
Er staat een receptje op de blog voor grote bananenpannenkoeken die niet mislukken! Mijn belangrijkste tips: zet je vuur niet te hoog en gebruik een goede antikleefpan. Zo simpel kan het zijn 🙂 
Fijne werkdag iedereen! Xx #zomaarlekker #antwerpfoodie #bananapancakes #bananapancake #proteinpancake #belgianfoodie #belgianfoodblogger
Geen idee wat te doen op deze sneeuwwitte zondag? Geen idee wat te doen op deze sneeuwwitte zondag? Maak jezelf een weekvoorraadje van deze lekkere currynotenmix! 🤤

Nodig:
200g cashewnoten
80g kokosschilfers
100g pompoenpitten
40g zonnebloempitten
30g sesamzaad
2 el rode curry pasta
1 el hoisinsaus
1,5 el kokosolie
2 el honing
sesamolie (optioneel)
1/2 tl zout
1,5 tl currypoeder
1 tl paprikapoeder
snufje nootmuskaat
chilli naar smaak
zwarte peper naar smaak

Receptje: www.zomaarlekker.be/recepten/currynotenmix/

#recipe #foodlover #foodblogger #recept #currynoten antwerpfoodie #zomaarlekker #berchem
Heb jij al eens zelf verse kippensoep gemaakt? 🙃
Nu op de blog: een supergemakkelijk recept voor c Nu op de blog: een supergemakkelijk recept voor  comfy ajuinsoep. 
Graag gedaan 💁🏼‍♀️😘
Ga eens paleo, voor twee maanden! Dat was wat de Ga eens paleo, voor twee maanden! 
Dat was wat de specialist tegen me zei twee weken geleden, als mogelijke oplossing voor "buikproblemen". En hij gaf meteen nog een lijst mee met allemaal extra dingen die ik van niet meer mag eten. Het komt erop neer dat ik enkel vlees, vis, eieren, noten, zaden, fruit en groenten mag eten. Maar geen tomaten, paprika aubergine, linzen, erwten, bonen, peultjes, kikkererwten. Geen melkproducten, kaas, yoghurt, aardappelen, rijst, pasta, brood, granen en .. alcohol.
Het was toch wel efkes kortsluiting in mn hoofd toen ik dat hoorde. Hoe ga ik dat aanpakken? 
Ik kook graag, ik eet graag. Eten is mijn manier van comfort deze coronaperiode, en nu ga ik mezelf daar zelfs in beperken?! Zonder ook maar iets van eet-richtlijnen ben ik buitengelopen. "Bedankt voor niks!" Dacht ik bij mezelf
Ik ben nu een kleine twee weken bezig. Tis niet simpel... maar soms vind ik lekkere gerechten, die me warm maken vanbinnen. 
Zoals deze witloofrollekes in een soort van souflé van cashewnoten, ei, amandelmelk, boter en edelgist. 🤤
#paleo #witloofrollekes #neopaleo #orthomoleculardiet #orthomolecular
Zolang wij kunnen blijven koken, kunnen we de lock Zolang wij kunnen blijven koken, kunnen we de lockdown aan 🙂
▶️ Voorgerecht: spekrolletjes met zoete aardappel
▶️ Hoofdgerecht: geroosterde venkel met tomatensalsa, risotto van eekhoorntjesbrood en boerenworst
#lockdownfood #dinsdag
Kip chasni volgens het recept van @thecurryguy 😎 Gepimpt volgens Zomaar Lekker uiteraard, met oa wortel, tomaat, paprika en homemade naan brood. Zalig!
Chicken Masala with naan 😍 Chicken Masala with naan 😍
Dikke chocoladekoekjes met koffie en zeezout 🤤 Dikke chocoladekoekjes met koffie en zeezout 🤤
Recept moet nog wat getweakt worden, maar ze zien er alvast goed uit!!
Load More... Follow on Instagram

SOCIAL ME

Zoekwoorden

aardappel aardappelen amandelnoten banaan bananen barbecue bladerdeeg cake champignons citroen curry dadels dessert eieren energy bites erwten gehakt havermout herfst kaas kip kokos koriander limoen linzen noten olijven Oxfam paprika pasta pompoen rabarber reizen rijst rozemarijn salade siroop soep spinazie taart tomaat tomaten walnoten wortelen zomer

MEER RECEPTEN!

  • April 18, 2017

    Rode bessencake

  • May 15, 2018

    Lamsstoof met rabarber

  • January 17, 2017

    Detoxsoep met spinazie en courgette

  • October 7, 2017

    Plaatcake met peren

  • May 22, 2020

    Veggie frittatacake met zoete aardappel

  • Belgian recipes
  • Categoriën
  • Over ons
  • Pasta
  • Privacy Policy
  • Reizen

Zomaar lekker

Close Menu

    Zomaar Lekker gebruikt cookies op haar website.

    Zomaar lekker
    Powered by  GDPR Cookie Compliance
    Privacy Overview

    This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

    Strictly Necessary Cookies

    Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.

    If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.