Wrap met salsa van curry

Er is niks zo fijn voor foodies als wij dan nieuwe producten te mogen uitproberen. Als grote voorstander van eerlijke handel, vond ik het dan ook leuk om met een aantal van de nieuwste producten uit het Oxfam Wereldwinkel assortiment aan de slag te mogen gaan.

De tijd dat men vooral naar de Oxfam wereldwinkels ging voor koffie, chocolade of cadeauspulletjes, ligt gelukkig al ver achter ons. De laatste jaren is het assortiment voeding er enorm uitgebreid. Je kan er verrassend lekkere producten vinden van de beste kwaliteit. Eind 2018 kwamen zo de salsa’s in het assortiment. Je hebt ze in 3 verschillende smaken: De bio salsa piccante, de bio mosterd salsa en mijn favoriet: de curry salsa met cashewnoten die ik gebruikte voor deze wrap.

Wrap met salsa van curry

Wat heb je ervoor nodig:

Hoe begin je eraan:

  1. Besmeer de wraps met de salsa. (voor gebruik het potje salsa goed omroeren)
  2. beleg met plakjes kippenwit.
  3. als laatste leg je de slablaadjes er op.
  4. Rol de wrap op.
  5. Je kan hem op verschillende wijzen serveren:
    • Als lunch gewoon in 2 gesneden, in kleine stukjes snijden.
    • Op een satรฉstokje steken voor vb. in de brooddoos of voor de picknick.
    • Als hapje in ringetjes met of zonder stokje.
Wrap met salsa van Curry.

Smakelijk, Betty

 

Misschien vind je dit ook leuk?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.