Er is niks zo fijn voor foodies als wij dan nieuwe producten te mogen uitproberen. Als grote voorstander van eerlijke handel, vond ik het dan ook leuk om met een aantal van de nieuwste producten uit het Oxfam Wereldwinkel assortiment aan de slag te mogen gaan.
De tijd dat men vooral naar de Oxfam wereldwinkels ging voor koffie, chocolade of cadeauspulletjes, ligt gelukkig al ver achter ons. De laatste jaren is het assortiment voeding er enorm uitgebreid. Je kan er verrassend lekkere producten vinden van de beste kwaliteit. Eind 2018 kwamen zo de salsa’s in het assortiment. Je hebt ze in 3 verschillende smaken: De bio salsa piccante, de bio mosterd salsa en mijn favoriet: de curry salsa met cashewnoten die ik gebruikte voor deze wrap.

Wat heb je ervoor nodig:
- 1 potje Salsa Curry met cashew noten
- 4 wraps
- 150g kippenwit
- 1 kleine krop sla (gewassen) of een zakje sla
Hoe begin je eraan:
- Besmeer de wraps met de salsa. (voor gebruik het potje salsa goed omroeren)
- beleg met plakjes kippenwit.
- als laatste leg je de slablaadjes er op.
- Rol de wrap op.
- Je kan hem op verschillende wijzen serveren:
- Als lunch gewoon in 2 gesneden, in kleine stukjes snijden.
- Op een satéstokje steken voor vb. in de brooddoos of voor de picknick.
- Als hapje in ringetjes met of zonder stokje.

Smakelijk, Betty