Celestial Seasonings gaat bio!

Je kan me met niets zo blij maken als een heerlijke kop thee. Zeker écht goede thee voelt aan als een verwennerij. Die ga ik dan ook halen in een van de kleine theewinkeltjes hier in antwerpen waar je aan alle potten mag snuffelen alvorens je keuze te maken. Toch is er ook één supermarktmerk dat me blijft blij maken telkens ik er een theezakje van in mijn dampende tas dompel: Celestial Seasonings. Een merk dat in Nederland best populair is en in Belgë aan een opmars begint. Je vindt hun thee bij Albert Heijn maar ook bij Delhaize hebben ze ondertussen twee soorten in de rekken merkte ik laatst!

De thee van Celestial komt steeds in een mooie verpakking en geurt ontzettend lekker wanneer je hem opent. Je merkt meteen dat deze theetjes extra pit hebben. Ze zijn 100% natuurlijk en de nieuwe infusiereeks die ik jullie wil voorstellen is ook nog eens biologisch.

De 4 nieuwe smaken zijn:

  • kamille & lavendel: zacht met een subtiele lavendelsmaak, lekker voor ‘s avonds in de zetel.
  • matcha & groene thee: een perfecte combo, ik ben er echt gek op deze combinatie!
  • kaneel & kardemom: heerlijk zoet, hierbij heb je geen suiker of honing nodig de kaneel smaakt sterk.
  • gember & kurkuma: lekker maar ik ben niet enthousiast, ik denk dat deze vooral gaat scoren met melk om een “golden milk” mee te maken.

Je kan de vier nieuwe biosmaken kopen bij Albert Heijn in België 🙂

Silvy

 

Misschien vind je dit ook leuk?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.