Zomaar lekker

liefde voor eten

  • Home
  • Over ons
    • Privacy Policy
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Lunch
    • Hoofdgerechten
    • Bijgerechten
    • Pasta
    • Nagerechten
    • Drankjes
    • Tussendoortjes
    • Snel
  • Reizen
    • Europa
      • België
      • Nederland
      • Frankrijk
    • Thailand
  • Over eten
    • Tips
    • Reviews
  • Belgian recipes
Menu

Drankjes

  • Bruisende aardbei-rabarber daiquiri
  • De beste koffiezaakjes van Europa!
  • De Goeien – Keizers 7 kostbaarheden
  • Koffie of thee? Dan maar coftea!
  • Lavendellimoen limonade met pompelmoes
  • Matcha latté – supersimpel
  • Mocktail: pompelmoes & gember
  • Pink Paradise cocktail
  • pompoensiroop
  • Rabarberlimonade
  • Review: Vivid matcha green tea
  • Tropische boerenkoolsmoothie

WELKOM

Leuk dat je langskomt!

Wij zijn Betty, Silvy en Tim. Drie foodies die houden van koken. Wij vinden dat lekker eten maken echt niet moeilijk hoeft te zijn, en delen graag onze lievelingsrecepten met jou.

Laat zeker een berichtje achter als je een recept hebt geprobeerd.

Geniet van het leven!

INSTAGRAM

zomaarlekker.be

🇧🇪 Antwerp foodblogger
💻 communication @stadmechelen
👩🏼‍🎓 cook education @piva.antwerpen
🍝 flexjob @pastarigoletto
🏃‍♀️ active girl

Gentse Waterzooi, klassiek recept. Gemaakt bij @pi Gentse Waterzooi, klassiek recept. Gemaakt bij @piva.antwerpen 😎
Ik ben terug aant spelen in de keuken. Deze keer m Ik ben terug aant spelen in de keuken. Deze keer met gistvlokken! Een ideaal product voor voor vegans of voor wanneer je een kazige saus laag in calorieën wil maken. Of toch een pak lager dan met echte kaas 😊
Buiten de spekjes, die vervangen kunnen worden door vegetarische speckjes of stevige tofu, is dit gerecht 100% plantaardig! Ik zoek nog even naar dejuiste verhoudingen, daarna komt het recept op de blog! 
❗Voor wie niet kan wachten, dit zijn de ingrediënten voor 4p: 300g volkoren pasta, 200g spinazie, 200g kastanjechampignons, 1 ui, 1 teentje look, 15g gistvlokken, 1 brikje sojaroom, 50ml pastawater, peper, zout, gedroogde peterselie, nootmuskaat en een snufje chili. Afwerken met geroosterde pijnboompitten en verse peterselie.
Mercie @nickoutwar voor de inspiratie en de edelgistvlokken 😉
Deze komt straks op de blog: hertenragout met @kas Deze komt straks op de blog: hertenragout met @kasteel_bier kwestie van met deze temperaturen toch al een beetje herfstgevoel op te wekken 😂😂
Bordjevol Hongaarse maïssoep. Bouillon + maïs + Bordjevol Hongaarse maïssoep.
Bouillon + maïs + ui + preiwit + room + dille. Afkruiden met peper, zout en paprikapoeder.  Simple as that 🙂

Belangrijk detail: na het mixen nog even door een zeef duwen. 😉
Staycation: een hele week thuis, lekker lang uitsl Staycation: een hele week thuis, lekker lang uitslapen (alsof ik dat kan 😂) eindelijk m'n kast eens uitrommelen, wandelen en fietsen , verborgen parels ontdekken in de buurt, afspreken met vrienden (op afstand uiteraard), genieten van het niksdoen, maar ook: lekker koken voor mezelf. 
Vandaag maakte ik deze frittatacake met zoete aardappel, doperwten en vegetarische speckjes. Wat de cake net zo lekker maakt zijn de smaakmakers: bouillonkruiden en  hongaarse paprikacrème. Die laatste is mijn manusje-van-alles om gerechten te pimpen. Ik koop hem in de Hongaarse winkel in Antwerpen, maar je vindt hem ook online. 🙂 Receptje staat op de blog! 😘
Sinaasappelrisotto met pompoen, geroosterde knoflo Sinaasappelrisotto met pompoen, geroosterde knoflook en een kippenworst erbij. Gewoon omdat die laatste nog bij het lief in de diepvries zat. Maar ook een  kippendij zou er heerlijk bij smaken. Het was onze afsluiter van een heerlijk Paasweekend 😊 hopelijk was die van jullie even leuk! 😘 xx
#zomaarlekker #risotto #pumpkin #orange #flemishfoodblogger #belgianfoodblogger #foodblogger #foodie #Berchem #antwerpfoodie
Vitamientjes in coronatijd. Maak eens een soepje v Vitamientjes in coronatijd. Maak eens een soepje van broccoli, ui, erwten en kokos. Heerlijk vullend, met veel natuurlijke eiwitten 😊
Gevulde zoete aardappel met paprika - kikkererwten Gevulde zoete aardappel met paprika - kikkererwtenstoofpot 🤩 suuuuuperlekker veggie comfy food dat op 20 min op tafel staat.

Met de overschot van de groenten maak ik morgen lekkere shakshuka 😊 nomnomnom

TIP: pof de zoete aardappel in de microgolf, dan is hij op 5min gaar en de textuur is top! 
#zomaarlekker #veggiefood #antwerpfoodie #flemishfoodie #flemishfoodblogger #sweetpotatoe #recipe
Rode linzendahl met zoete aardappel en spinazie, g Rode linzendahl met zoete aardappel en spinazie, geserveerd met basmatirijst, geroosterde kokos en een een gremolita van munt, bladpeterselie, gepofte pompoenpitten en pistaches  En nu maar hopen dat mijn darmen snel terug in werking treden! Want ze liggen voor de zoveelste keer stil. 😅
#dahl #lentildahl #belgianfoodblogger #easyfood #healthyfastfood #pantryfood #budgetrecipe #budgetfood #flemishfoodie #zomaarlekker #Berchem #foodforthegut #intestines #indianfood
Follow on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

SOCIAL ME

Zoekwoorden

aardappel aardappelen amandelnoten banaan bananen barbecue bladerdeeg cake champignons citroen curry dadels dessert eieren energy bites erwten gehakt havermout herfst kaas kip kokos koriander limoen linzen noten olijven Oxfam paprika pasta pompoen rabarber reizen rijst rozemarijn salade siroop soep spinazie taart tomaat tomaten walnoten wortelen zomer

MEER RECEPTEN!

  • July 16, 2013

    Lichte erwtensoep

  • May 28, 2016

    Rabarberlimonade

  • April 4, 2013

    Kippennuggets

  • October 16, 2016

    herfstsalade met spruitjes en appel

  • March 7, 2016

    Smaakvolle linzensoep met worst en spinazie

  • Belgian recipes
  • Categoriën
  • Over ons
  • Pasta
  • Privacy Policy
  • Reizen

Zomaar lekker

Zomaar Lekker gebruikt cookies op haar website.

Zomaar lekker
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Strictly Necessary Cookies

Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.

If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.